DANMARKS STØRSTE - 18 BILER

logo

logo

Landsdækkende Service &

Ingen Kørselstillæg

rensning af træterrasse

Rensning af træterrasse med unik egenudviklet Alge-Stop træimprægnering, med op til 15 års holdbarhed

Alge-Stop er de eneste på markedet, som har en imprægnering specifikt til træ

Blot en algebehandling kan ikke få træterrassen pæn. Der skal en rensning og imprægnering til, for at det holder. De produkter som findes på markedet er ikke gode nok til træ, så derfor har Alge-Stop selv fået udviklet en imprægnering specifikt til træ, som er meget effektiv, samtidig med at den er usynlig, åndbar, så der ikke sker noget med træet og er ganske ufarlig. Den ligger sig ikke som en hinde på træet, men trækker op til 7 mm ind og går i forbindelse med træet, så den ikke kan slides eller vaskes væk igen, med op til 15 års holdbarhed. Ligeledes er den vand- og smudsafvisende og giver grønne og sorte alger minimale vækstbetingelser.

En rensning og desinficering UDEN en imprægnering, må man ikke lave, da træet kun bliver endnu mere modtagelig for smuds osv. Det er kun hvis man har til hensigt, at give den olie efterfølgende.

Så derfor er det helt klart fremtiden, at få renset og imprægneret sin træterrasse, for at holde den bedst muligt, hvilket også forlænger dens levetid betydeligt, da den ved en imprægnering også vil være vandafvisende og beskytte mod nye tilsmudsninger.

OBS: Man kan ikke både imprægnere og give olie, da imprægneringen vil forhindre olien i at trænge ind.

before
after

Historien bag

Alge-Stop ApS var de første på markedet i 2007, som udviklede konceptet ”Rensning, desinficering og imprægnering af fliser med garanti” og er landets største firma i branchen med over 10.000 faste kunder.

Som noget nyt startede Alge-Stop ApS, også som de første på markedet i 2014, med at rense, desinficere og imprægnere træterrasser med STOR succes og nu med mere end 3.000 faste kunder.

Drop olien og spar masser af tid, penge og besvær

Med en rensning, desinficering og imprægnering af din træterrasse, undgår du den årlige grundrengøring som alle ejere af træterrasser afskyr, da den er besværlig og meget tidskrævende, for ikke at tale om den bekostelige oliering efterfølgende år efter år.

Ved en rensning, desinficering og imprægnering kræver det efterfølgende blot et simpelt årligt vedligehold, som vi kommer og sprøjter på og træterrassen holder sig pæn og ren. Udseendet på terrassen, bliver som hvis den var ubehandlet. Dvs. at eksotiske træarter får den lysegrå farve, som vi kender det og med træets farvespil, som er helt fantastisk. Den kan dog blive en kende mørkere ved rensningen i træets farve, alt efter træarten.

Hvilke slags træterrasser kan renses og imprægneres?

Vi renser og imprægnerer ALLE slags træterrasser, såfremt de ikke har malede overflader.

Komposittræ kan vi også rense og imprægnere.

Såfremt du er interesseret i et gratis og uforpligtende tilbud på rens og imprægnering af din træterrasse, så send os en mail via rubrikken i højre side eller ring til os.

Få et gratis og uforpligtende tilbud på rensning og imprægnering af din træterrasse med op til 15 års holdbarhed.

 

GRATIS TILBUD

Gratis Tilbud

 

TV Spot 25 rabat

Gazelle pris 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017

ALGE-STOP SPONSORERER

fliserens

Kontakt ALGE-STOP allerede i dag 
- Husk vi kører i HELE landet uden kørselstillæg!

        eller ring på    22 10 02 11