DANMARKS STØRSTE - 18 BILER

logo

logo

Landsdækkende Service &

Ingen Kørselstillæg

rensning af træterrasse

Rensning af træterrasse

Få et gratis og uforpligtende tilbud på rensning og imprægnering af din træterrasse med op til 15 års holdbarhed.

Som noget nyt startede Alge-Stop ApS, som de første på markedet i 2014, med at rense og imprægnere træterrasser med STOR succes.

Hvorfor er rensning og imprægnering af træterrasser vigtig?

Vi har inden for de sidste par år erfaret, at algerne er blevet mere modstandsdygtige overfor blot en desinficering, hvilket førhen var nok, for at få en ren træterrasse.

Dette er med nutidens klimaforandring desværre ikke længere tilfældet.

before
after

Med vores store erfaring fra rensning og imprægnering af fliser, kan vi nu også rense og imprægnere træterrasser

For at få en holdbar løsning, har vi udviklet vores helt egen specialsæbe samt en unik imprægnering, hvor imprægneringen giver en holdbarhed helt op til 15 år. Og med en simpel årlig vedligehold, holdes træterrassen pæn og ren. Imprægneringen trænger op til 7 mm ind i træet og går i forbindelse med træet, så den hverken kan skylles eller spules af igen. Ligeledes er den vand- og smudsafvisende grønne og sorte alger minimale vækstbetingelser.

På nogle træsterrasser har vi i forsøgt, kun med en desinficering og behandlet op til 5 gange på et år, uden den ønskede effekt. Dette skyldes simpelthen klimaforandringen med mere fugtigt vejr og renere luft, som begge giver optimale vækstbetingelser for alger på træterrasser.

Så derfor er det helt klart fremtiden, at få renset og imprægneret sin træterrasse, for at holde den bedst muligt, hvilket også forlænger dens levetid betydeligt, da den ved en imprægnering også vil være vandafvisende og beskytte mod nye tilsmudsninger.

Hvilke slags træterrasser kan renses og imprægneres?

Vi renser og imprægnere træterrasser, såfremt de ikke har malede overflader.

Såfremt du er interesseret i et gratis og uforpligtende tilbud på rens og imprægnering af din træterrasse, så send os en mail via rubrikken i højre side eller ring til os.

 

GRATIS TILBUD

Gratis Tilbud

 

TV Spot 35 rabat

Gazelle pris 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017

Mulighed for billig finansiering!
Lån op til 350.000 kr i op til 15 år
Eller op til 60.000 kr rentefrit i
max 60 måneder

Finansiering

 

Lån eksempelvis 15.000 kr. i 60 mdr. for 302 kr./md. ÅOP 8 %. Variabel debitorrente 0 %. Oprettelsesgebyr 750 kr. Adm. gebyr 39 kr./md. Total sum af ydelser 18.120 kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

ALGE-STOP SPONSORERER

fliserens

Kontakt ALGE-STOP allerede i dag 
- Husk vi kører i HELE landet uden kørselstillæg!

        eller ring på    22 10 02 11