DANMARKS STØRSTE - 18 BILER

logo

logo

Landsdækkende Service &

Ingen Kørselstillæg

rens og imprægnering af tag

Rens og imprægnering af tag

Når vi mekanisk renser taget på dit hus eller din industribygning, fjerner vi al den snavs som regn, vejr og vind gennem årene har aflejret i overfladen på taget. Når taget er blevet grundigt renset af vores professionelle erfarne medarbejdere, imprægneres taget, således at taget bliver mere modstandsdygtigt og fremstår pænt og rent i mange år.

Hvorfor rense og imprægnere et tag?

  • Vi vil jo alle gerne have at vores hus, industribygning, er lige så flot og repræsentativ som da vi byggede eller købte det. Det sørger en grundig afrensning og imprægnering for.
  • Der er også et økonomisk aspekt i at vedligeholde taget på dine bygninger. Med god vedligeholdelse af bygningens tag, mister bygningen ikke værdi i løbet af 10, 20 eller 30 år, når den evt. skal sælges med en forhåbentlig god fortjeneste.
  • Ved den efterfølgende imprægnering, giver vi en 10-årig garanti mod vand og smudsindtrængning, hvilket gør taget ekstrem modstandsdygtig over for alger, mos, smuds, vand osv. Du får dermed et tag, der ikke bliver ødelagt af algevækst, mosvækst og vand som alle giver små frostsprængninger og mørning af mineralske overflader så som beton og tegl, som tagsten jo er produceret af.
  • Har du et hus med tegltag, anbefaler vi en rensning og imprægnering af taget, for hvis et tegltag først er blevet godt beskidt, skal man ikke forvente, at en almindelig algebehandling kan få det som nyt. Til gengæld vil en mekanisk rensning klare jobbet, og med den efterfølgende imprægnering med 10 års garanti, vil du for rimelige penge, få et tag der fremstår som nyt. Desuden får taget en holdbarhed som du i princippet selv bestemmer, hvis du genimprægnerer hver 10. år.
  • Hvis man kigger på det økonomiske aspekt, så er der slet ingen tvivl om, at den bedste løsning er at imprægnere sit tag. Vi ved jo alle, hvor dyrt det er, at få skiftet et tag. Men ved en rensning og imprægnering sparer du masser af penge, bøvl og byggerod.
  • Nye tegltage bør også imprægneres. Der sparer man udgiften til afrensningen, så det kan også godt betale sig.

Se nedenstående galleri for et udvalg af de tage vi har renset og imprægneret. Klik på billederne for at forstørre dem.

Er De interesseret i et uforpligtende tilbud og prøve send da en mail i rubrikken til højre.

 

GRATIS TILBUD

Gratis Tilbud

 

TV Spot 25 rabat

Gazelle pris 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017

ALGE-STOP SPONSORERER

fliserens

Kontakt ALGE-STOP allerede i dag 
- Husk vi kører i HELE landet uden kørselstillæg!

        eller ring på    22 10 02 11