DANMARKS STØRSTE - 18 BILER

logo

logo

Landsdækkende Service &

Ingen Kørselstillæg

fliserens og imprægnering af fliser eller belægningssten

Fliserens og imprægnering af fliser eller belægningssten

Er du irriteret over, hvordan fliserne og belægningsstenene i din indkørsel, havegang eller på terrassen ser ud? Så kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en mekanisk fliserens med efterfølgende imprægnering af fliserne med hele 15 ÅRS GARANTI.

En effektiv fliserens fjerner snavs, smuds, skidt (også mellem fliserne), flisepest, så dine fliser igen ser ud som nye. Kombineret med en veludført imprægnering og løbende vedligeholdelse af fliserne opnår du en langvarig beskyttelse.

ALGE-STOP ApS har siden 2007 som de første på markedet eksperimenteret med dette problem og udviklede på daværende tidspunkt et koncept med mekanisk fliserens samt imprægnering af fliser, som i dag er førende på markedet med en andel på ca. 75%. Vi har i dag 18 biler som er udstyret til formålet og kan med stolthed ud fra erfaring og knowhow yde 15 ÅRS GARANTI på konceptet: Fliserens samt imprægnering af fliser.

Som bevis på vores kvalitet og gode service, har vi kvalitetsbevidste kendte erhvervskunder som: LEGO, LEGOLAND, ECCO, DANFOSS, ARLA FOODS mm. Se alle vores referencer her.

Fordele ved vores fliserens og imprægnering

Få en terrasse, indkørsel eller gårdhave, der ser lige så flot og repræsentativ ud, som da den blev bygget.

  • Vi giver 15 års garanti på fliserne!
  • Vi giver også 15 år garanti på fliserne mod flisepest (hvide pletter)
  • Vi udfører effektiv fliserens – naturligvis med de helt rigtige professionelle maskiner, så stenene ikke lider overlast.
  • Den efterfølgende imprægnering af fliser og belægning giver, med de rette blandinger, mængder og væsker, et langtidsholdbart resultat. Ved en fliserens uden efterbehandling bliver fliser og sten meget hurtigt grimme igen, da de ubehandlede fliser er porøse og ekstra modtagelige for skidt, smuds og flisepest.
  • Vi udfører mekanisk fliserens og imprægnering af fliser på næsten alle former for belægninger.

 

before
after

Sæson for fliserens

Vi renser fliser fra først i marts til slutningen af september måned. Du behøver altså ikke vente til forsommeren med at få renset dine fliser. Vi renser ofte fliser i eftersommeren, så de er flotte og klar, når foråret og sommeren skal nydes på terrassen eller i haven. Det betyder jo ikke noget, når der er 15 års garanti.

Se nedenstående før- og efterbilleder. Klik på billederne for at forstørre dem.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud og besøg, så ring til os eller send os en mail via rubrikken til højre.

HUSK: SKAL KVALITETEN VÆRE I TOP – SÅ ER DET ALGE-bindestreg-STOP!

VI HAR DANSK KVALITET OG BRUGER KUN DANSK ARBEJDSKRAFT.

 

GRATIS TILBUD

Gratis Tilbud

 

TV Spot 25 rabat

Gazelle pris 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017

ALGE-STOP SPONSORERER

fliserens

Kontakt ALGE-STOP allerede i dag 
- Husk vi kører i HELE landet uden kørselstillæg!

        eller ring på    22 10 02 11