DANMARKS STØRSTE - 18 BILER

logo

logo

Landsdækkende Service &

Ingen Kørselstillæg

flisepest alger mos og skidt rens og imprægnering af fliser

Flisepest, alger, mos og skidt rens og imprægnering af fliser

Flisegange, indkørsler og terrasser er med til at skabe førstehåndsindtrykket af dit hus. Derfor er det ekstra ærgerligt, hvis fliserne er dækket af smuds og flisepest.

Irriterer flisepesten dig godt og grundigt? Med ALGE-STOP’s effektive fliserens får du bugt med den ucharmerende flisepest i din indkørsel eller på terrassen. Behandlingen er så grundig, at ALGE-STOP giver dig hele 15 års garanti på fliserens og imprægnering af fliser eller belægningssten.

Hvorfor er det vigtigt at få fjernet flisepest?

En vedligeholdt indkørsel, flisegang og terrasse er med til at skabe et smukt førstehåndsindtryk af dit hus. Derfor er det ekstra ærgerligt, hvis fliserne er dækket af flisepest, og med ALGE-STOP’s professionelle fliserensning er det slut med at lade grimme fliser stå i vejen for en dejlig sommersæson med grillhygge på terrassen.

Det er en god investering at rense og imprægnere dine fliser med 15 års garanti.

Effektiv rensning af dine fliser

Nogle husejere bruger en højtryksrenser til at rense fliserne med. Det er en ekstrem dårlig idé, da højtryksrenseren beskadiger flisernes øverste lag og gør dem ekstra modtagelige for flisepest, snavs og skidt.

I ALGE-STOP var vi de første, og vi er i dag de største i branchen med en meget stor know how inden for rensning og imprægnering af fliser og belægningssten for både private og erhverv.

Alge-Stop har udviklet konceptet og besidder den største knowhow indenfor effektiv fjernelse af flisepest

Vi udviklede som de første konceptet i 2007 og har siden da, ud fra erfaringer og forsøg, kunnet udvide garantien fra dengang 5 år, til i dag hele 15 års garanti. En specialteknik og effektive produkter betyder i kombination med vores store erfaring og know-how, at vi besidder 75% af markedsandelen.

Alt dette har medvirket til at Alge-Stop ApS i dag består af hele 18 biler i marken; både til private og erhverv. Vores specialudstyr renser overfladen på fliser, terrasser og indkørsler uden at ødelægge fliserne. Både skidt (også mellem fliserne) og flisepest forsvinder ved vores rensning og imprægnering.

 

before
after

 

Imprægnering med 15 års garanti

Bestil en rensning af dine fliser og slip af med flisepesten på din terrasse eller i din indkørsel og gårdhave. Med en grundig rensning af fliserne bliver de som nye, og med en efterfølgende imprægnering holder det smukke resultat med 15 års garanti.

Imprægneringen trænger ind i fliserne og beskytter dem mod nye angreb af flisepest. Samtidig gør imprægneringen fliserne vandafvisende, så frostsprængninger minimeres. Med en imprægnering af de rensede eller helt nye fliser slipper du for at vedligeholde dem, og du forlænger deres levetid betydeligt, når du vælger ALGE-STOP’s grundige koncept.

HUSK: SKAL KVALITETEN VÆRE I TOP – SÅ ER DET ALGE-bindestreg-STOP

Hvornår kan dine fliser renses for flisepest?

Vi fjerner flisepest fra marts til september. Der er ingen grund til kun at få foretaget rensning af fliser i foråret eller sommeren. Renser vi fliserne i september, er de jo klar, når foråret og sommeren skal nydes på terrassen.

Kontakt os og slip af med din flisepest

Vil du vide mere om fliserens og imprægnering af fliser eller belægningssten? Eller have et uforpligtende tilbud? Ring til os på 22 10 02 11 eller skriv til os og slip af med flisepesten.

BEMÆRK – VI BRUGER KUN DANSK ARBEJDSKRAFT.

 

 

GRATIS TILBUD

Gratis Tilbud

 

TV Spot 25 rabat

Gazelle pris 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017

ALGE-STOP SPONSORERER

fliserens

Kontakt ALGE-STOP allerede i dag 
- Husk vi kører i HELE landet uden kørselstillæg!

        eller ring på    22 10 02 11