DANMARKS STØRSTE - 18 BILER

logo

logo

Landsdækkende Service &

Ingen Kørselstillæg

fliserensning

Fliserensning

Er du træt af flisepest og grønne alger på dine fliser?

ALGE-STOP’s effektive fliserens fjerner flisepest, alger og mos – også mellem dine fliser. Behandlingen er så effektiv, at ALGE-STOP giver dig hele 15 års garanti på fliserens og imprægnering af fliser eller belægningssten.

Takket være ALGE-STOP's egen specialfremstillet rensemiddel og imprægnering kan vi yde hele 15 års garanti. Vores effektive rensemiddel og imprægnering er udviklet på baggrund af vores lange og succesfulde eksistens i markedet. Vi var de første, og vi er i dag de største i branchen med en meget stor know how inden for rensning og imprægnering af fliser og belægningssten. 

vm trøje alge-stop

Hvorfor er rensning af fliser vigtig?

Med Danmarks fugtige klima bliver dine fliser på terrassen, i indkørslen eller gårdhaven ofte ramt af flisepest, lav og mos. Særligt på nordvendte flisearealer og på fliser der ligger i skygge fra træer og anden bevoksning, har flisepest, lav og mos gode vækstbetingelser.

Vil du undgå flisepest og grønne alger? I ALGE-STOP har vi siden 2007 renset fliser og med en efterfølgende imprægnering gjort det svært for algerne at få fodfæste på fliserne, fordi de kræver fugt for at kunne gro.

Med ALGE-STOP’s fliserensning og imprægnering:

 • Får du rene og pæne fliser
 • Opnår du hele 15 års garanti
 • Får du en flot indkørsel eller en smuk terrasse
 • Undgår du at snavse hudfacaden til
 • Får du en nænsom rensning, der ikke ødelægger flisernes øverste lag
 • Slipper du for at bøvle med flisepest og mos igen og igen

 

before
after

Fliserens og imprægnering med hele 15 ÅRS GARANTI

Bestil en fliserensning og få en terrasse, indkørsel eller gårdhave, der ser lige så flot og indbydende ud, som da den først blev anlagt. Med en grundig rensning af fliserne bliver de som nye, og med en efterfølgende imprægnering holder det smukke resultat med 15 års garanti.

Vil du vide mere om fliserens og imprægnering af fliser eller belægningssten? Eller have et uforpligtende tilbud? Ring til os på 22 10 02 11 eller skriv til os.

BEMÆRK – VI HAR KUN DANSK ARBEJDSKRAFT.

Vidste du, at ALGE-STOP i 2007 startede ud med 5 års garanti på rensning af fliser med efterfølgende imprægnering?

I dag kan vi med stolthed stå inde for hele 15 års garanti på vores fliserens og imprægnering takket være ALGE-STOP's egen specialfremstillet imprægnering. Vores kvalitet og service afspejler sig i, at vi har store kvalitetsbevidste erhvervskunder som blandt andre LEGO, LEGOLAND, ECCO, DANFOSS, ARLA FOODS og COOP.

Fordele ved professionel fliserensning

ALGE-STOP’s rensning af dine fliser er effektiv, men nænsomt udført med de helt rigtige professionelle maskiner, så fliserne bliver rengjort i dybden, men ikke lider overlast og tager skade.

Når du udfører fliserensningen selv, ødelægger du oftest flisernes øverste lag, som dermed bliver meget mere modtagelige for flisepest, alger, lav og mos.

I ALGE-STOP benytter vi altid et opløsende middel før fliserensning, da det sikrer et optimalt og ensartet resultat. Selve fliserensningen udføres kontrolleret, så den ikke snavser din husfacade til.

Hvornår kan dine fliser renses?

Vi udfører fliserensning fra marts til september. Der er således ingen grund til kun at få foretaget rensning af fliser i foråret eller sommeren. Renser vi fliserne i september, er de jo klar, når foråret og sommeren skal nydes på terrassen.

hent flyer fliserens vm

Hvornår kan dine fliser renses?

Vi udfører fliserensning fra marts til september. Der er således ingen grund til kun at få foretaget rensning af fliser i foråret eller sommeren. Renser vi fliserne i september, er de jo klar, når foråret og sommeren skal nydes på terrassen.

HUSK: SKAL KVALITETEN VÆRE I TOP – SÅ ER DET ALGE-bindestreg-STOP

Kontakt os for rensning af fliser

Vil du vide mere om, hvordan vi renser og imprægnerer dine fliser? Eller ønsker du et uforpligtende tilbud?

Ring til os på 22 10 02 11 eller skriv til os.

 • Hvorfor vælge Alge-Stop: Vi er de ældste og langt største i branchen, med 18 biler i marken…
 • Vi har langt den største knowhow gennem 11 års erfaring…
 • Alge-Stop ApS er grundlægger for rensning og imprægnering af fliser, med garanti…
 • Vi leverer Jysk arbejde, kvalitet og service, som er helt i top fra Alge-Stop…
 • Klik på vores TRUSTPILOT og se hvor tilfredse vores kunder er…
 • SKAL KVALITETEN VÆRE I TOP, ER DET ALGE-STOP…

 

GRATIS TILBUD

Gratis Tilbud

 

TV Spot 35 rabat

Gazelle pris 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017

Mulighed for billig finansiering!
Lån op til 350.000 kr i op til 15 år
Eller op til 60.000 kr rentefrit i
max 60 måneder

Finansiering

 

Lån eksempelvis 15.000 kr. i 60 mdr. for 302 kr./md. ÅOP 8 %. Variabel debitorrente 0 %. Oprettelsesgebyr 750 kr. Adm. gebyr 39 kr./md. Total sum af ydelser 18.120 kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

ALGE-STOP SPONSORERER

fliserens

Kontakt ALGE-STOP allerede i dag 
- Husk vi kører i HELE landet uden kørselstillæg!

        eller ring på    22 10 02 11