DANMARKS STØRSTE - 18 BILER

logo

logo

Landsdækkende Service &

Ingen Kørselstillæg

22-03-2018

Ny algebehandling med god miljøsamvittighed

Alger giver ikke bare taget et trist og usselt udseende. Den grønne belægning holder også på fugten og bidrager til, at taget nedbrydes hurtigere end normalt.

Er du lige som os godt trætte af algerne? Med et nyt effektivt og dansk-producerede algemiddel, der er godkendt af Miljøstyrelsen, kan du slippe af med algerne på taget.

Det betyder, at du som husejer kan bestille en hurtig og problemfri behandling, der ikke blot giver taget dets oprindelige flotte udseende tilbage, men også kan forlænge tagets levetid.

Det nye middel hedder Neutralon og er udviklet af Nowocoat i Kolding. Dette middel er netop blevet godkendt af Miljøstyrelsen som bekæmpelsesmiddel mod alger og er hermed den første og eneste dansk-producerede algefjerner på markedet med denne godkendelse. Neutralon er samtidig blevet testet af Institut for Agroøkologi på Aarhus Universitet, og vurderingen er, at midlet fungerer effektivt mod algevækst på taget.

- Neutralon er et algemiddel, der er biologisk nedbrydeligt, og det er så effektivt, at vi yder virkningsgaranti på behandlingen, fortæller Jørgen Enggaard adm. direktør i Alge-Stop, der hjælper kunder i hele landet med at slippe af med den grønne belægning på taget.

- Vi sprøjter Neutralon på den grønne tagoverflade i tørvejr, og allerede efter nogle få timer vil der være en synlig effekt. Algerne begynder hurtigt at gå i forrådnelse, og efter kort tid vil den grønne overflade ændre farve. Alt efter lagets tykkelse kan der herefter gå op til nogle måneder, inden regn, vejr og vind har fjernet de sidste rester af den nedbrudte algebelægning. Men det er også virkelig værd at vente på, fortæller Jørgen Enggard.

Godkendelsen er en dokumenteret sikkerhed for, at midlet virker efter hensigten, og at det er sikkert at bruge.

Algetag

 

GRATIS TILBUD

Gratis Tilbud

 

TV Spot 25 rabat

Gazelle pris 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017

ALGE-STOP SPONSORERER

fliserens

Kontakt ALGE-STOP allerede i dag 
- Husk vi kører i HELE landet uden kørselstillæg!

        eller ring på    22 10 02 11