DANMARKS STØRSTE - 18 BILER

logo

logo

Landsdækkende Service &

Ingen Kørselstillæg

09-10-2014

Tagrensning på 100% Miljørigtig vis

Tagrens kan udløse bøder

Miljøvenligt renseprodukt er ingen garanti for en rigtige tagrens/algebehandling - Og det kan give store bøder, hvis overskudsvandet løber via tagrenderne ned i afløbet

tagrensning miljørigtig

Virksomheden Alge-Stop ApS har som de første i Danmark udviklet en metode, hvor vandet opsamles, filtreres og genanvendes. Det gavner miljøet og sikrer kunderne mod miljøbøder.

Det er blevet årstid for tagrens, og det er både rigtig pænt og en god ide, da det forlænger tagets levetid og kan gøres for få penge. Men tagrens kan være dyrt, hvis ikke det udføres korrekt - både for miljø og for pengepung. Der dukker i disse år flere og flere eksempler op, hvor overskudsvand fra tagrensninger via tagrenderne ledes ud i afløb og dermed i naturen. Det har medført fiskedød i åer og søer og har givet øget fokus på området.

Harmløst, når det udføres korrekt

Selvom du bruger et godkendt, miljøvenligt produkt til at rense taget, er det nemlig stadig ulovligt at lade overskudsvandet løbe ud i afløbet. Det gælder alle tagrense-produkter på markedet. Selv det godkendte produkt AlgeFri N er skadeligt for vandmiljøet.

- Der er desværre ikke ret mange, der ved det, men det er faktisk ulovligt ikke at opsamle vandet - uanset hvilket middel man bruger. Selv de 100 pct. nedbrydelige rengøringsmidler kan nå at skade vandmiljøet, inden de nedbrydes, fortæller Jørgen Enggaard, der er direktør i virksomheden ALGE-STOP ApS, hvor de løser problematikken på en anderledes måde.

Det er nemlig harmløst for naturen at rense taget, hvis man bare udfører behandlingen på den rigtige måde. Jørgen Enggaard har selv udviklet en miljørigtig metode til tagrens på private huse og industribygninger, hvor vandet opsamles og genanvendes, så det ikke skader miljøet.

Rene tagrender – ren samvittighed

Metoden, som ALGE-STOP anvender som de eneste i Danmark p.t., går ud på, at man som det første tømmer tagrenderne for skidt - en sidegevinst, som mange kunder er rigtigt glade for. Herefter sættes der propper i nedløbsrørene, så overskudsvandet fra taget ikke kan løbe i afløbet. Mens taget sprøjtes med vand og rengøringsmidler fra en tank i bilen, suges det overskydende vand op af tagrenderne og pumpes tilbage til en tank i bilen, hvor det filtreres og renses, så det kan genanvendes på det næste tag. Løsningen er dermed 100 pct. miljøvenlig og lovlig.

- Mange får renset deres tag på en ulovlig måde, fordi de ikke kender reglerne. Dermed påfører de miljøet utilsigtet skade. Det er jo ikke alle, der er klar over, hvor deres regnvand ledes hen, og hvad det kan have af konsekvenser for miljøet. Derfor er det meget vigtigt at vælge et anerkendt firma og sikre sig, at overskydende væske bliver opsamlet, så miljøet ikke lider nogen last, fortæller Jørgen Enggaard.

Når taget vedligeholdes og holdes rent, er der desuden mindre risiko for, at alger og mos sætter sig fast og medfører revner og sprækker i taget. Men hvor tit taget skal renses, er individuelt. Det er ikke nødvendigvis hvert år.

Hele artiklen kan læses her

  • Hvorfor vælge Alge-Stop: Vi er de ældste og langt største i branchen, med 18 biler i marken…
  • Vi har langt den største knowhow gennem 11 års erfaring…
  • Alge-Stop ApS er grundlægger for rensning og imprægnering af fliser, med garanti…
  • Vi leverer Jysk arbejde, kvalitet og service, som er helt i top fra Alge-Stop…
  • Klik på vores TRUSTPILOT og se hvor tilfredse vores kunder er…
  • SKAL KVALITETEN VÆRE I TOP, ER DET ALGE-STOP…

 

GRATIS TILBUD

Gratis Tilbud

 

TV Spot 35 rabat

Gazelle pris 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017

Mulighed for billig finansiering!
Lån op til 350.000 kr i op til 15 år
Eller op til 60.000 kr rentefrit i
max 60 måneder

Finansiering

 

Lån eksempelvis 15.000 kr. i 60 mdr. for 302 kr./md. ÅOP 8 %. Variabel debitorrente 0 %. Oprettelsesgebyr 750 kr. Adm. gebyr 39 kr./md. Total sum af ydelser 18.120 kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

ALGE-STOP SPONSORERER

fliserens

Kontakt ALGE-STOP allerede i dag 
- Husk vi kører i HELE landet uden kørselstillæg!

        eller ring på    22 10 02 11