DANMARKS STØRSTE - 18 BILER

logo

logo

Landsdækkende Service &

Ingen Kørselstillæg

Hvem er ALGE-STOP?

om alge stop

Alge-Stop tilbyder algebehandling af alle slags tage og rensning og imprægnering af facader, fliser, belægningssten og træterrasser med op til 15 års garanti. Vi er de største i branchen og tilbyder landsdækkende service uden kørselstillæg. Alge-Stop ApS er Danmarks største og ældste indenfor branchen med over 11 års erfaring.

Hos Alge-Stop har vi specialiseret os i rensning og imprægnering af tage, facader, fliser og træterrasser for store danske erhvervsvirksomheder samt private. Vi sætter en stor ære i at lave et godt stykke arbejde og skabe synlige resultater for kunderne. Vores specialudviklede løsninger samt staben af veluddannede erfarne medarbejdere, har givet os mulighed for at skabe et solidt fundament af kernekunder inden for dansk erhvervsliv og privatliv.

Alge-Stop's Mission

Vi vil gøre de danske boligejeres tage, facader og fliser pæne, præsentable og vedligeholdsfri.

chevy truck

Samtidig med at give den bedste service og bevise, at vores slogan står ved magt ”Skal kvaliteten være i TOP, er det Alge-Stop”.

Hvorfor vælge os?

Vi har i dag over 10.000 faste tilfredse kunder i Alge-Stop, fordi alle ansatte i virksomheden udlevere vores mission. Det er ikke bare ord, men noget vi gør.

Vi har et højt kvalitetsniveau og den går vi aldrig på kompromis med.

Vi er Danmarks største og har dermed stor kapacitet til både store og små opgaver.

 

 

Kontakt ALGE-STOP allerede i dag 
- Husk vi kører i HELE landet uden kørselstillæg!

        eller ring på    22 10 02 11

 

GRATIS TILBUD

Gratis Tilbud

 

TV Spot 25 rabat

Gazelle pris 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017

ALGE-STOP SPONSORERER

fliserens