DANMARKS STØRSTE - 18 BILER

logo

logo

Landsdækkende Service &

Ingen Kørselstillæg

fliserensning

Rengøring af fliser Vejle

Sommeren venter lige om hjørnet, og det betyder, at du skal til at have fundet havemøblerne frem, så de står klar på terrassen og fliserne, når varmen for alvor begynder at ramme det danske land.

Hov vent! Hvad er nu det? Dine fliser er beskidte af flisepest, snavs og skidt og bestemt ikke værd at opholde sig på. De er blevet ramt af et alvorligt angreb af flisepest, men hvad skal du stille op? Skal der lægges nye fliser? Er pesten permanent?

Rolig. Flisepest er meget hyppige på danske terrasser og fliser. Heldigvis findes der nogle rigtig gode metoder til at komme skidtet til livs.

Tag kontakt til et professionelt firma
Det absolut bedste råd du kan gøre brug af er at tage kontakt til et algebehandlingsfirma i Vejle der er specialister i tage og rensning og imprægnering af fliser. De kan ganske effektivt hjælpe dig med at få en terrasse, der igen kan fremstå som ny.

Hvis du er på jagt efter noget rengøring af fliser i Vejle, så anbefales det at tage kontakt til ALGE-STOP. Dette firma er et af Danmarks bedste inden for rensning og imprægenring af fliser.

 

GRATIS TILBUD

Gratis Tilbud

 

TV Spot 35 rabat

Gazelle pris 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017

Mulighed for billig finansiering!
Lån op til 350.000 kr i op til 15 år
Eller op til 60.000 kr rentefrit i
max 60 måneder

Finansiering

 

Lån eksempelvis 15.000 kr. i 60 mdr. for 302 kr./md. ÅOP 8 %. Variabel debitorrente 0 %. Oprettelsesgebyr 750 kr. Adm. gebyr 39 kr./md. Total sum af ydelser 18.120 kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

ALGE-STOP SPONSORERER

fliserens

Kontakt ALGE-STOP allerede i dag 
- Husk vi kører i HELE landet uden kørselstillæg!

        eller ring på    22 10 02 11