DANMARKS STØRSTE - 18 BILER

logo

logo

Landsdækkende Service &

Ingen Kørselstillæg

fliserensning

Rengøring af fliser Silkeborg

I Silkeborg findes der en masse forskellige naturskønne områder med dertilhørende søer og åer. Desværre bliver disse søer og åer af og til ramt af skidt og snavs, hvilket gør det uinteressant for mange at bade.

Det samme gør sig gældende med fliser. Hvis der er fliser og terrasser, der er massivt udsat for flisepest, smuds, snavs og andet skidt, så er det de færreste personer som ønsker at opholde sig på terrassen/fliserne i længere tid af gangen.

Derfor skal du selvfølgelig have gjort noget ved problemet, så du igen kan få en indbydende terrasse, hvor folk gider at opholde sig på i længere tid uden at blive generet af flisepest og andet skidt.

Sådan kommer du skidtet og flisepest til livs
I stedet for selv at gå i krig med at bekæmpe flisepest og skidtet, så bør du tage kontakt til et professionelt firma, der er specialister inden for faget. Dette firma kunne snildt være ALGE-STOP.

De har nemlig mange års erfaring på bagen, hvilket gør dem uhyre effektive til at komme flisepest og skidtet til livs. De benytter sig af nogle rigtig gode metoder, når rengør og imprægnerer fliser.

Hvis du er på jagt efter et firma, der udfører rengøring af fliser i Silkeborg, så er ALGE-STOP uden tvivl et af de bedste valg. 

 

 

GRATIS TILBUD

Gratis Tilbud

 

TV Spot 35 rabat

Gazelle pris 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017

Mulighed for billig finansiering!
Lån op til 350.000 kr i op til 15 år
Eller op til 60.000 kr rentefrit i
max 60 måneder

Finansiering

 

Lån eksempelvis 15.000 kr. i 60 mdr. for 302 kr./md. ÅOP 8 %. Variabel debitorrente 0 %. Oprettelsesgebyr 750 kr. Adm. gebyr 39 kr./md. Total sum af ydelser 18.120 kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

ALGE-STOP SPONSORERER

fliserens

Kontakt ALGE-STOP allerede i dag 
- Husk vi kører i HELE landet uden kørselstillæg!

        eller ring på    22 10 02 11