DANMARKS STØRSTE - 18 BILER

logo

logo

Landsdækkende Service &

Ingen Kørselstillæg

fliserensning

Rengøring af fliser Odense

Der findes ikke noget bedre end at nyde en dansk sommerdag på terrassen, hvor alt ånder fred. Dog kan der meget hurtigt gå skår i glæden, hvis dine fliser er blevet udsat for et decideret angreb af flisepest og mest af alt ligner en skovbund fyldt med snavs, smuds og andet skidt.

Det er ikke specielt tiltrækkende at sidde på nogle fliser, der er blevet udsat for et stort angreb af flisepest. Derfor skal du få gjort noget ved problemet med det samme inden det breder sig yderligere.

Til rengøring af fliser i Odense anbefales det at tage kontakt til ALGE-STOP. Dette firma har i mange år haft algebehandlinger af tage og rensning af fliser som deres kerneydelse. Derfor kan du med fordel tage kontakt til dem, så de kan få dine fliser til at fremstå som nye igen.

En af de helt store fordele ved at vælge ALGE-STOP er, at de både udfører en rengøring og behandler dine fliser efterfølgende, så de er meget bedre til at modstå fremtidige angreb af flisepest og skidt. Det vil altså sige, at du kan forvente et meget professionelt firma, der ved hvad det drejer sig om, hvis du vælger at hyre ALGE-STOP til at gøre dine fliser rene.

Det er en super god ide at kontakte dem hurtigst muligt, da de er et meget populært firma og derfor har travlt. Da de er landsdækkende, kan du trygt kontakte dem selvom du bor i Odense. De har nemlig mandskab til at køre rundt i hele landet, så de hele tiden er klar til at hjælpe dig med dine beskidte fliser.

 

GRATIS TILBUD

Gratis Tilbud

 

TV Spot 35 rabat

Gazelle pris 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017

Mulighed for billig finansiering!
Lån op til 350.000 kr i op til 15 år
Eller op til 60.000 kr rentefrit i
max 60 måneder

Finansiering

 

Lån eksempelvis 15.000 kr. i 60 mdr. for 302 kr./md. ÅOP 8 %. Variabel debitorrente 0 %. Oprettelsesgebyr 750 kr. Adm. gebyr 39 kr./md. Total sum af ydelser 18.120 kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

ALGE-STOP SPONSORERER

fliserens

Kontakt ALGE-STOP allerede i dag 
- Husk vi kører i HELE landet uden kørselstillæg!

        eller ring på    22 10 02 11