DANMARKS STØRSTE - 18 BILER

logo

logo

Landsdækkende Service &

Ingen Kørselstillæg

fliserensning

Rengøring af fliser Esbjerg

Bor du i Esbjerg og kunne du godt tænke dig, at dine fliser igen kom til at fremstå som helt nye? Hvis ja, så er dette indlæg med garanti noget for dig. Indlægget handler nemlig om, hvordan du kan få dine fliser til at fremstå pæne og indbydende, selvom de er mange år gamle.

Sådan gør du
Hvis dine fliser for eksempel ser meget slidte ud, eller hvis du er så uheldig, at de er blevet ramt af flisepest, snavs, smuds og andet skidt, så har du god grund til at kontakte et professionelt firma, der er eksperter i at rense fliser.

Behandlingsfirmaet ved navn ALGE-STOP er et oplagt valg for dig, der bor i Esbjerg og gerne vil have dine fliser/terrasser til at fremstå som nye. ALGE-STOP er et supre godt firma, hvis du overvejer at få rengjort dine fliser eller har behov for en tagrensning.

Rengøring af fliser i Esbjerg behøver bestemt ikke at være svært, hvis du blot kontakter førnævnte firma. De klarer det hele for dig, så du kun skal bekymre dig om at sætte kaffen over, så den er klar til at blive nydt på de flotte fliser.

 

GRATIS TILBUD

Gratis Tilbud

 

TV Spot 35 rabat

Gazelle pris 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017

Mulighed for billig finansiering!
Lån op til 350.000 kr i op til 15 år
Eller op til 60.000 kr rentefrit i
max 60 måneder

Finansiering

 

Lån eksempelvis 15.000 kr. i 60 mdr. for 302 kr./md. ÅOP 8 %. Variabel debitorrente 0 %. Oprettelsesgebyr 750 kr. Adm. gebyr 39 kr./md. Total sum af ydelser 18.120 kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

ALGE-STOP SPONSORERER

fliserens

Kontakt ALGE-STOP allerede i dag 
- Husk vi kører i HELE landet uden kørselstillæg!

        eller ring på    22 10 02 11