DANMARKS STØRSTE - 18 BILER

logo

logo

Landsdækkende Service &

Ingen Kørselstillæg

fliserensning

Rene fliser

Når vi her i Danmark begynder at få lidt lunere vejr og solen skinner i lidt flere timer end normalt, så har vi en stor tilbøjelighed til at trække udenfor og nyde vejret på terrassen og fliserne.

For at få den helt optimale oplevelse er det selvfølgeligt, at du har nogle rene fliser, så dine tæer ikke bliver fyldt med skidt og lignende. Men hvordan får du egentlig rene fliser? Det kan du læse mere om herunder.

Ganske enkelt: Du gør dem rene
Helt enkelt så får du rene fliser ved at gøre dem rene. Du kan med fordel gøre dem rene ved hjælp af en kost, en skarp genstand til rensning af fugerne og en vandslange, hvis du virkelig vil rense i dybden.

Med disse få ting kan du faktisk få nogle rigtig pæne fliser, der bare indbyder til hygge og ro på terrassen.

Du kan også hyre et firma til opgaven
Hvis du har meget travlt og ikke føler det nødvendige overskud til at gøre fliserne rene, så kan du også hyre et firma som ALGE-STOP til rengøringen. ALGE-STOP er et oplagt firma at kontakte, da de ved alt om flisebehandlinger og dermed også rengøringer.

 

GRATIS TILBUD

Gratis Tilbud

 

TV Spot 35 rabat

Gazelle pris 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017

Mulighed for billig finansiering!
Lån op til 350.000 kr i op til 15 år
Eller op til 60.000 kr rentefrit i
max 60 måneder

Finansiering

 

Lån eksempelvis 15.000 kr. i 60 mdr. for 302 kr./md. ÅOP 8 %. Variabel debitorrente 0 %. Oprettelsesgebyr 750 kr. Adm. gebyr 39 kr./md. Total sum af ydelser 18.120 kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

ALGE-STOP SPONSORERER

fliserens

Kontakt ALGE-STOP allerede i dag 
- Husk vi kører i HELE landet uden kørselstillæg!

        eller ring på    22 10 02 11