DANMARKS STØRSTE - 18 BILER

logo

logo

Landsdækkende Service &

Ingen Kørselstillæg

fliserens og imprægnering af fliser eller belægningssten

Imprægnæring af fliser

Har du nogle fliser eller en terrasse du gerne vil være ekstra god ved? Hvis ja, så bør du give dem en omgang imprægnering, men er det egentlig en god ide?

I denne artikel kan du læse mere om imprægnering af fliser. Du kan bl.a. læse, hvorfor du bør gøre det og hvorfor det rent faktisk er en glimrende ide. Sæt dig godt til rette og bliv klogere nu.

Derfor skal du imprægnere dine fliser
Det er faktisk en ganske god ide at imprægnere dine fliser. Imprægneringen bidrager til nogle fliser, der ikke er så tilbøjelige til at blive ramt af flisepest, skidt, snavs og smuds - også mellem fliserne.

Og hvis der er noget, der for alvor kan ødelægge fliserne, så er det flisepest. Derfor er imprægneringen en rigtig god beskyttelse at benytte sig af.

Kan jeg selv imprægnere mine fliser?
Ja, det kan du i princippet godt, men du kan også med fordel tage kontakt til et professionelt firma såsom ALGE-STOP, hvis du gerne vil være sikker på, at det bliver gjort ordenligt.

 

GRATIS TILBUD

Gratis Tilbud

 

TV Spot 35 rabat

Gazelle pris 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017

Mulighed for billig finansiering!
Lån op til 350.000 kr i op til 15 år
Eller op til 60.000 kr rentefrit i
max 60 måneder

Finansiering

 

Lån eksempelvis 15.000 kr. i 60 mdr. for 302 kr./md. ÅOP 8 %. Variabel debitorrente 0 %. Oprettelsesgebyr 750 kr. Adm. gebyr 39 kr./md. Total sum af ydelser 18.120 kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

ALGE-STOP SPONSORERER

fliserens

Kontakt ALGE-STOP allerede i dag 
- Husk vi kører i HELE landet uden kørselstillæg!

        eller ring på    22 10 02 11