DANMARKS STØRSTE - 18 BILER

logo

logo

Landsdækkende Service &

Ingen Kørselstillæg

fliserensning

Fjerne mos mellem fliser

Har du nogle fliser, der over vinteren er blevet fyldt med skidt og snavs? Vil du gerne vide, hvordan du bedst muligt får fjernet skidtet mellem fliserne?

I denne lille artikel kan du få et par rigtig gode råd til, hvordan du fjerner skidtet. Det er meget muligt, at du kender alle rådene i forvejen, men det gør bestemt ikke noget, at du får genopfrisket dem lidt.

Brug en skruetrækker
Hvis du har mod på det, så kan du ligeså godt finde en gammel skruetrækker frem og begynde at skrabe mellem fliserne. Dette kan godt tage noget tid, men det er uhyre effektivt, når først du er kommet ind i rytmen.

Det anbefales at bruge en knæpude, når du skal rense fliserne.

Køb en speciel fliseskraber
I byggemarkederne er det muligt at købe en speciel fliseskraber/fliserengøre, der er utrolig effektiv. Med denne behøver du ikke at ligge på knæ for at få renset fliserne. Du skal blot stå op og bruge den som du ville have brugt en almindelig kost.

Få en professionel til at rengøre fliserne
Det sidste råd drejer sig om at få en professionel til at rense fliserne for dig. Du kan med fordel tage kontakt til ALGE-STOP, der kan hjælpe dig med en regulær rengøring af dine fliser.

Dette landsdækkende firma er uhyre populært, hvilket også er grunden til, at de bliver anbefalet i denne artikel.

 

GRATIS TILBUD

Gratis Tilbud

 

TV Spot 35 rabat

Gazelle pris 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017

Mulighed for billig finansiering!
Lån op til 350.000 kr i op til 15 år
Eller op til 60.000 kr rentefrit i
max 60 måneder

Finansiering

 

Lån eksempelvis 15.000 kr. i 60 mdr. for 302 kr./md. ÅOP 8 %. Variabel debitorrente 0 %. Oprettelsesgebyr 750 kr. Adm. gebyr 39 kr./md. Total sum af ydelser 18.120 kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

ALGE-STOP SPONSORERER

fliserens

Kontakt ALGE-STOP allerede i dag 
- Husk vi kører i HELE landet uden kørselstillæg!

        eller ring på    22 10 02 11