DANMARKS STØRSTE - 18 BILER

logo

logo

Landsdækkende Service &

Ingen Kørselstillæg

fliserensning

Fjerne mos fra fliser

Sommeren nærmer sig med hurtige skridt, og det betyder, at du for alvor skal til at i gang med at gøre din bolig og ikke mindst dine fliser sommerklar. Henover efteråret og vinteren har der sikkert samlet sig en masse flisepest, smuds, snavs og skidt på og mellem fliserne.

Dette skal selvfølgelig fjernes inden det for alvor bliver over 20 grader og kalenderen siger juni. Men hvordan fjerner du egentlig flisepest og skidt fra fliserne - også det der har sat sig mellem fliserne? Det kan du finde svar på herunder.

Sådan fjerner du flisepest og skidt fra dine fliser
Der er flere forskellige måder at fjerne flisepest og skidt på. Hvis du gerne selv vil gøre det, så skal du have fat i en stiv kost. Den bruger du til at fjerne alt det synlige flisepest og skidt fra fliserne med. Fej det sammen i en stor bunke og kør det overskydende affald på lossepladsen.

Når du har fejet, er det en glimrende ide at sprøjte dine fliser. Dette middel kan du købe hos langt de fleste byggemarkeder. Hvis ikke du kan finde det, så skal du bare spørge personalet om hjælp.

Som alternativ kan du kontakte ALGE-STOP. Dette firma kan sagtens hjælpe dig med at fjerne flisepest og skidt fra dine fliser uden, at du behøver at røre en finger.

 

GRATIS TILBUD

Gratis Tilbud

 

TV Spot 35 rabat

Gazelle pris 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017

Mulighed for billig finansiering!
Lån op til 350.000 kr i op til 15 år
Eller op til 60.000 kr rentefrit i
max 60 måneder

Finansiering

 

Lån eksempelvis 15.000 kr. i 60 mdr. for 302 kr./md. ÅOP 8 %. Variabel debitorrente 0 %. Oprettelsesgebyr 750 kr. Adm. gebyr 39 kr./md. Total sum af ydelser 18.120 kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

ALGE-STOP SPONSORERER

fliserens

Kontakt ALGE-STOP allerede i dag 
- Husk vi kører i HELE landet uden kørselstillæg!

        eller ring på    22 10 02 11