DANMARKS STØRSTE - 18 BILER

logo

logo

Landsdækkende Service &

Ingen Kørselstillæg

fliserensning

Alger på fliser

Hvis du er så uheldig at være ramt af flisepest, snavs og skidt på og mellem dine fliser, så kan denne artikel i den grad hjælpe dig med dit problem. Flisepest, snavs og skidt på og mellem dine fliser er et meget kendt problem blandt boligejere. Næsten alle boligejere har på den ene eller anden måde været ramt af flisepest, men heldigvis er det de færreste, der har oplevet det flere end én gang. Og hvordan kan det så lade sig gøre?

Få udført en rensning og imprægnering af ALGE-STOP
Hvis du kun vil møde flisepest én gang hjemme på din terrasse, så skal du have udført en rensning og imprægnering af ALGE-STOP. Dette firma har specialiseret sig i at gøre dine fliser modstandsdygtige over for flisepest, hvorfor du med fordel kan kontakte dem, hvis du gerne vil sige farvel til flisepesten for altid.

Firmaet er landsdækkende, så det betyder ikke noget om du ringer fra Skagen eller fra Hillerød. ALGE-STOP har meget korte svartider, så du kan ligeså kontakte dem allerede i dag, så dine fliser ikke bliver ramt af yderligere i mellemtiden.

 

GRATIS TILBUD

Gratis Tilbud

 

TV Spot 35 rabat

Gazelle pris 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017

Mulighed for billig finansiering!
Lån op til 350.000 kr i op til 15 år
Eller op til 60.000 kr rentefrit i
max 60 måneder

Finansiering

 

Lån eksempelvis 15.000 kr. i 60 mdr. for 302 kr./md. ÅOP 8 %. Variabel debitorrente 0 %. Oprettelsesgebyr 750 kr. Adm. gebyr 39 kr./md. Total sum af ydelser 18.120 kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

ALGE-STOP SPONSORERER

fliserens

Kontakt ALGE-STOP allerede i dag 
- Husk vi kører i HELE landet uden kørselstillæg!

        eller ring på    22 10 02 11