DANMARKS STØRSTE - 18 BILER

logo

logo

Landsdækkende Service &

Ingen Kørselstillæg

alge mosbehandling af tag

Algebehandling Vejle

Som du nok allerede ved, så har alger rigtig gode groforhold her i Danmark. Derfor er det vigtigt, at vi reagerer proaktivt over for algerne, så de ikke får lov at vokse ukontrolleret.

Måden du får bugt med algerne på, handler ganske enkelt om, at du hyrer et professionelt algebehandlingsfirma, der kan påtage sig opgaven.

Hyr Alge-Stop til opgaven
Hvis du gerne vil have, at dit tag undgår at blive ramt af et massivt algeangreb, og at dine fliser og terrasser bliver angrebet af flisepest, snavs og skidt, så anbefales det, at du tager telefonen og ringer til Alge-Stop for at få hjælp.

Dette firma har mange års erfaring, hvilket betyder, at du altid kan forvente et godt og solidt stykke arbejde. Medarbejderne arbejder meget koncentreret mod at gøre dine fliser og terrasser fri for flisepest og skidt, og dit tag fri for alger.

Firmaet er landsdækkende, og det betyder, at du som har brug for en algebehandling i Vejle af dit tag sagtens kan få det udført af Alge-Stop.

For at komme i kontakt med dem kan du enten ringe til deres telefon eller skrive en mail til dem via deres hjemmeside.

 

GRATIS TILBUD

Gratis Tilbud

 

TV Spot 35 rabat

Gazelle pris 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017

Mulighed for billig finansiering!
Lån op til 350.000 kr i op til 15 år
Eller op til 60.000 kr rentefrit i
max 60 måneder

Finansiering

 

Lån eksempelvis 15.000 kr. i 60 mdr. for 302 kr./md. ÅOP 8 %. Variabel debitorrente 0 %. Oprettelsesgebyr 750 kr. Adm. gebyr 39 kr./md. Total sum af ydelser 18.120 kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

ALGE-STOP SPONSORERER

fliserens

Kontakt ALGE-STOP allerede i dag 
- Husk vi kører i HELE landet uden kørselstillæg!

        eller ring på    22 10 02 11