DANMARKS STØRSTE - 18 BILER

logo

logo

Landsdækkende Service &

Ingen Kørselstillæg

alge mosbehandling af tag

Algebehandling Silkeborg

Silkeborg er en af Danmarks smukkeste og naturskønne byer. Dog kan byen alligevel ikke se sig fri for at blive ramt af algeangreb. Derfor skal du som Silkeborggenser være ekstra opmærksom på dit tag og dine tagplader. Når først du er blevet ramt af alger, så skal du nemlig have gjort noget ved problemet med det samme!

Sådan undgår du alger
En af de bedste metoder du kan gøre brug af, hvis du gerne vil undgå ødelæggende alger på taget eller flisepest, snavs og skidt på terrassen er uden tvivl at tage kontakt til et proffesionelt algefirma, der er eksperter i algebehandlinger af tag og rensning af fliser.

I dette tilfælde er det oplagt at tage kontakt til ALGE-STOP. Deres arbejdsmetoder er uhyre effektive, hvilket kommer dig som kunde til gode.

Hvis du bruger dem til dine fliser, så vil de typisk starte med at rengøre dem, så de kommer til at fremstå som nye. Derefter vil de imprægnere fliserne, så de bliver mere modstandsdygtige over for angreb af flisepest, snavs og smuds.

Det er især deres behandling, der høster stor ros landet for. Denne behandling er nemlig meget effektiv, når det kommer til at holde algerne væk fra taget. Hvis du er på jagt efter en algebehandling i Silkeborg af dit tag, så er ALGE-STOP det oplagte valg.

 

GRATIS TILBUD

Gratis Tilbud

 

TV Spot 35 rabat

Gazelle pris 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017

Mulighed for billig finansiering!
Lån op til 350.000 kr i op til 15 år
Eller op til 60.000 kr rentefrit i
max 60 måneder

Finansiering

 

Lån eksempelvis 15.000 kr. i 60 mdr. for 302 kr./md. ÅOP 8 %. Variabel debitorrente 0 %. Oprettelsesgebyr 750 kr. Adm. gebyr 39 kr./md. Total sum af ydelser 18.120 kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

ALGE-STOP SPONSORERER

fliserens

Kontakt ALGE-STOP allerede i dag 
- Husk vi kører i HELE landet uden kørselstillæg!

        eller ring på    22 10 02 11