DANMARKS STØRSTE - 18 BILER

logo

logo

Landsdækkende Service &

Ingen Kørselstillæg

alge mosbehandling af tag

Algebehandling Roskilde

Er dit tag blevet ramt af alger eller dine fliser og terrasser af flisepest, snavs og skidt henover efteråret og vinteren? Hvis ja, så gør du klogt i at læse med her i dette indlæg, hvor du kan finde svar på, hvordan du skal bære dig ad, hvis du er blevet ramt af alger på taget eller flisepest.

Alger på taget kan i den grad være svært at komme af med igen, når først du har fået dem. Derfor bør du tage det alvorligt, hvis du kan se, at din tag er begyndt at få nogle algelignende tilstande.

Sådan skal du bære dig ad ved algeangreb
Er du blevet ramt af alger, er der intet andet at gøre end at få lavet en algebehandling i Roskilde. Til det skal du have fat i et professionelt firma, der kan tilbyde at hjælpe dig.

Et sådan firma kunne for eksempel være ALGE-STOP. Dette firma er landsdækkende, hvorfor du med fordel kan kontakte dem selvom du er bosiddende i Roskilde.

ALGE-STOP vil fjerne dine alger ved at lave en algebehandling på dit tag. Når de er i gang, kan de også fjerne flisepest, snavs og skidt med en effektiv rensning og imprægnering af dine fliser. Behandlingen virker ikke kun her og nu, men den virker også fremadrettet, da taget og fliserne bliver mere modstandsdygtige efter en imprægnering.

Du kan med fordel kontakte ALGE-STOP allerede i dag for at høre, hvad du skal gøre, hvis du er blevet ramt af alger på taget eller flisepest.

 

GRATIS TILBUD

Gratis Tilbud

 

TV Spot 35 rabat

Gazelle pris 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017

Mulighed for billig finansiering!
Lån op til 350.000 kr i op til 15 år
Eller op til 60.000 kr rentefrit i
max 60 måneder

Finansiering

 

Lån eksempelvis 15.000 kr. i 60 mdr. for 302 kr./md. ÅOP 8 %. Variabel debitorrente 0 %. Oprettelsesgebyr 750 kr. Adm. gebyr 39 kr./md. Total sum af ydelser 18.120 kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

ALGE-STOP SPONSORERER

fliserens

Kontakt ALGE-STOP allerede i dag 
- Husk vi kører i HELE landet uden kørselstillæg!

        eller ring på    22 10 02 11