DANMARKS STØRSTE - 18 BILER

logo

logo

Landsdækkende Service &

Ingen Kørselstillæg

alge mosbehandling af tag

Algebehandling Odense

Er du blevet ramt af alger på taget eller eller flisepest, skidt og snavs på dine fliser? Hvis ja, så skal du have gjort noget ved problemet hurtigst muligt. Du må helst ikke vente for lang tid med at få problemet løst, da dette blot vil forværre situationen med algerne på taget og flisepesten endnu mere.

Sådan får du bugt med de dumme alger
Det anbefales ikke at gå i krig med algerne selv. Du skal derimod kontakte et firma, der har specialiseret sig i kampen mod alger. Dette firma kan med fordel være ALGE-STOP. Firmaet har mange års erfaring med at fjerne alger fra tag og tagplader.

Og da firmaet er landsdækkende, kan du som bor i Odense også få hjælp af ALGE-STOP.

En af de helt store grunde til, at du skal vælge netop dette firma er uden tvivl deres erfaring og uhyre effektive arbejdsmetoder. Deres behandlinger har høstet stor ros landet over.

Skynd dig at kontakte firmaet allerede i dag og slip for algerne på taget og flisepesten på fliserne inden ugen er omme.

 

GRATIS TILBUD

Gratis Tilbud

 

TV Spot 35 rabat

Gazelle pris 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017

Mulighed for billig finansiering!
Lån op til 350.000 kr i op til 15 år
Eller op til 60.000 kr rentefrit i
max 60 måneder

Finansiering

 

Lån eksempelvis 15.000 kr. i 60 mdr. for 302 kr./md. ÅOP 8 %. Variabel debitorrente 0 %. Oprettelsesgebyr 750 kr. Adm. gebyr 39 kr./md. Total sum af ydelser 18.120 kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

ALGE-STOP SPONSORERER

fliserens

Kontakt ALGE-STOP allerede i dag 
- Husk vi kører i HELE landet uden kørselstillæg!

        eller ring på    22 10 02 11