DANMARKS STØRSTE - 18 BILER

logo

logo

Landsdækkende Service &

Ingen Kørselstillæg

alge mosbehandling af tag

Algebehandling Nordsjælland

Nordsjælland er en stor del af Danmark, der desværre er kendt for at have mange huse med algeangreb på taget. Derfor bør du kraftigt overveje at læse med her, hvis du selv bor i Nordsjælland herunder Helsingør, Hillerød, Fredensborg eller et fjerde sted og gerne vil undgå fremtidige algeangreb på dit tag eller flisepest, snavs og skidt på dine fliser eller terrasser.

Sådan undgår du fremtidige algeangreb
Hvis du gerne vil undgå at blive ramt af alger i fremtiden, så skal du have udført en algebehandling af dit tag. En sådan behandling går ind og arbejder aktivt med taget, så det bliver mere modstandsdygtig over for algebakterien.

Algebehandlinger er uhyre smarte, da de er meget effektive, når først de er blevet udført. Algerne har virkelig svært ved at bryde igennem skjoldet. I kombination med en rensning af dine fliser, får du både et tag, fliser og en terrrasse, der fremstår nye og pæne i meget længere tid, end hvis du ikke havde fået udført en behandling og rensning.

Hvem kan lave en algebehandling?
Hvis du gerne vil have et godt og sikkert firma til at lave behandlingen af dit tag, så anbefales det uden tvivl at tage kontakt til det danske og landsdækkende firma ALGE-STOP.

Deres metoder til at fjerne alger på taget er meget effektive, og det betyder, at de meget hurtigt og enkelt kan få dit tag at fremstå som nyt igen.

 

GRATIS TILBUD

Gratis Tilbud

 

TV Spot 35 rabat

Gazelle pris 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017

Mulighed for billig finansiering!
Lån op til 350.000 kr i op til 15 år
Eller op til 60.000 kr rentefrit i
max 60 måneder

Finansiering

 

Lån eksempelvis 15.000 kr. i 60 mdr. for 302 kr./md. ÅOP 8 %. Variabel debitorrente 0 %. Oprettelsesgebyr 750 kr. Adm. gebyr 39 kr./md. Total sum af ydelser 18.120 kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

ALGE-STOP SPONSORERER

fliserens

Kontakt ALGE-STOP allerede i dag 
- Husk vi kører i HELE landet uden kørselstillæg!

        eller ring på    22 10 02 11