DANMARKS STØRSTE - 18 BILER

logo

logo

Landsdækkende Service &

Ingen Kørselstillæg

alge mosbehandling af tag

Algebehandling Kolding

Alger kan være et ret så stort problem at døje med på sit tag, ligesom flisepest, snavs og skidt kan gøre oplevelsen på terrassen mindre god. Hvis algerne får lov at blive siddende på taget i for lang tid, så kan det være uhyre svært at komme af med dem igen.

Sådan fjerner du bedst algerne fra taget
Hvis du er interesseret i at vide, hvordan du bedst får fjernet algerne taget og flisepest, snavs og skidt fra dine terrasser, så læs lige med lidt endnu.

Noget af det bedste du kan gøre er at tage kontakt til et algefirma, der er eksperter i algebehandling af tage, og et firma der er eksperter i at rense fliser med det samme. Sådan et firma kan med fordel være ALGE-STOP.

De har mange års erfaring, hvilket gør dem uhyre skarpe, når der skal løses en algeopgave på taget eller renses og imprægneres fliser. Så hvis du døjer med alger på taget eller flisepest, snavs og skidt på terrassen, så bør du hurtigst muligt tage kontakt til ALGE-STOP.

Hvad sker der, hvis du venter med at få udført en algebehandling?
Hvis du venter med at få udført en algebehandling i Kolding, så vil dit tag højst sandsynligt tage skade af algerne - og de vil blive endnu mere vanskelig at slippe af med.

 

GRATIS TILBUD

Gratis Tilbud

 

TV Spot 35 rabat

Gazelle pris 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017

Mulighed for billig finansiering!
Lån op til 350.000 kr i op til 15 år
Eller op til 60.000 kr rentefrit i
max 60 måneder

Finansiering

 

Lån eksempelvis 15.000 kr. i 60 mdr. for 302 kr./md. ÅOP 8 %. Variabel debitorrente 0 %. Oprettelsesgebyr 750 kr. Adm. gebyr 39 kr./md. Total sum af ydelser 18.120 kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

ALGE-STOP SPONSORERER

fliserens

Kontakt ALGE-STOP allerede i dag 
- Husk vi kører i HELE landet uden kørselstillæg!

        eller ring på    22 10 02 11