DANMARKS STØRSTE - 18 BILER

logo

logo

Landsdækkende Service &

Ingen Kørselstillæg

alge mosbehandling af tag

Algebehandling København

Hvert år rammes en masse københavnere desværre af algeangreb på tage og af flisepest, skidt og snavs på terrasser og fliser. Det er ikke altid, at du kan sikre dig mod algeangreb på taget og flisepest. Dog er der alligevel nogle forholdsregler du kan benytte dig af, hvis du gerne vil undgå at skulle døje med de omfattende problemer.

Få udført en professionel algebehandling i København
En af de mest effektive metoder til at komme algerne på taget til livs, er ved at få udført en behandling, der aktivt går ind og slår algerne ihjel.

Denne algebehandling kan du passende få ALGE-STOP til at hjælpe dig med. ALGE-STOP er et landsdækkende firma, der ikke beskæftiger sig med andet en algebehandlinger. Det betyder, at de er ekstremt dygtige til det de gør, og det er bl.a. derfor, at du med fordel kan vælge dem som din leverandør af algebehandlinger i København.

Det eneste du skal gøre for at komme i kontakt med dem er at besøge deres hjemmeside, hvor du både kan sende en mail eller ringe til dem over telefonen. De plejer at være hurtige til at svare, så du kan ligeså godt ringe med det samme og få det overstået.

 

GRATIS TILBUD

Gratis Tilbud

 

TV Spot 35 rabat

Gazelle pris 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017

Mulighed for billig finansiering!
Lån op til 350.000 kr i op til 15 år
Eller op til 60.000 kr rentefrit i
max 60 måneder

Finansiering

 

Lån eksempelvis 15.000 kr. i 60 mdr. for 302 kr./md. ÅOP 8 %. Variabel debitorrente 0 %. Oprettelsesgebyr 750 kr. Adm. gebyr 39 kr./md. Total sum af ydelser 18.120 kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

ALGE-STOP SPONSORERER

fliserens

Kontakt ALGE-STOP allerede i dag 
- Husk vi kører i HELE landet uden kørselstillæg!

        eller ring på    22 10 02 11