DANMARKS STØRSTE - 18 BILER

logo

logo

Landsdækkende Service &

Ingen Kørselstillæg

alge mosbehandling af tag

Algebehandling Horsens

Vil du gerne, at din have og dertilhørende tag, terrasser og fliser er så klar til sommeren som muligt? Hvis ja, så bør du overveje at få udført en rensnings af fliser og en algebehandling i Horsens af dit tag.

En algebehandling er en super god investering for dit tag, da den hjælper med at holde algerne væk fra matriklen. En behandling gør dit tag mere modstandsdygtige over for algeangreb, hvilket er en klar fordel, da vi her i Danmark har problemet med at komme algerne til livs.

Algerne gror rigtig fint her i Danmark, da vores klima er meget venligt over for ”bakterien”. Derfor skal du være ekstra opmærksom og proaktiv, hvis du gerne vil undgå, at taget på dit hus bliver ramt af et decideret algeangreb. Samtidig kan du med en rensning af dine fliser fjerne flisepest, snavs og skidt - og med en imprægnering og årlig vedligeholde holder resultat godt.

Sådan undgår du bedst et algeangreb
Du bør uden tvivl henvende dig hos et professionelt algebehandlingsfirma, der effektivt kan hjælpe dig med at undgå alger på taget. Et eksempel på et rigtig godt firma er ALGE-STOP. De ved hvad det drejer sig om, så dem kan du trygt tage kontakt til.

 

GRATIS TILBUD

Gratis Tilbud

 

TV Spot 35 rabat

Gazelle pris 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017

Mulighed for billig finansiering!
Lån op til 350.000 kr i op til 15 år
Eller op til 60.000 kr rentefrit i
max 60 måneder

Finansiering

 

Lån eksempelvis 15.000 kr. i 60 mdr. for 302 kr./md. ÅOP 8 %. Variabel debitorrente 0 %. Oprettelsesgebyr 750 kr. Adm. gebyr 39 kr./md. Total sum af ydelser 18.120 kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

ALGE-STOP SPONSORERER

fliserens

Kontakt ALGE-STOP allerede i dag 
- Husk vi kører i HELE landet uden kørselstillæg!

        eller ring på    22 10 02 11