DANMARKS STØRSTE - 18 BILER

logo

logo

Landsdækkende Service &

Ingen Kørselstillæg

alge mosbehandling af tag

Algebehandling Esbjerg

Det er snart sommer, og det betyder, at du for alvor skal til at opholde dig udenfor på terrassen og nyde solen i fulde drag. Dog er det ikke så sjovt at sidde på terrassen, hvis taget er ramt af et omfattende algeangreb eller fliserne af flisepest, snavs og skidt, der gør både taget og fliserne decideret ulækre at se på.

Bare rolig. Der er selvfølgelig en løsning på problemet, og denne løsning handler om at få udført en algebehandling af dit tag eller en rensning og imprægnering af dine fliser, så både dit tag og dine fliser igen kommer til at stråle.

Derfor skal du have udført en algebehandling i Esbjerg
Du skal have udført en algebehandling, hvis du gerne vil have, at dit tag kommer til at fremstå som nyt samtidig med, at det bliver mere modstandsdygtige over for fremtidige algeangreb.

Når du skal have udført en behandling af dit tag eller en rensning af din terrasse, så anbefales det at tage kontakt til firmaet ALGE-STOP, der er eksperter inden for deres område. De kan hurtigt og effektive fjerne algerne fra taget og få dine fliser til at fremstå rigtig flotte igen med en grundig rensning.

 

GRATIS TILBUD

Gratis Tilbud

 

TV Spot 35 rabat

Gazelle pris 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017

Mulighed for billig finansiering!
Lån op til 350.000 kr i op til 15 år
Eller op til 60.000 kr rentefrit i
max 60 måneder

Finansiering

 

Lån eksempelvis 15.000 kr. i 60 mdr. for 302 kr./md. ÅOP 8 %. Variabel debitorrente 0 %. Oprettelsesgebyr 750 kr. Adm. gebyr 39 kr./md. Total sum af ydelser 18.120 kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

ALGE-STOP SPONSORERER

fliserens

Kontakt ALGE-STOP allerede i dag 
- Husk vi kører i HELE landet uden kørselstillæg!

        eller ring på    22 10 02 11