DANMARKS STØRSTE - 18 BILER

logo

logo

Landsdækkende Service &

Ingen Kørselstillæg

fliserens erhverv referencer

Erhverv / Referencer

Hos ALGE-STOP har vi specialiseret os i algebehandlinger af tage og rensning og imprægnering af facader, fliser og træterrasser for store danske erhvervsvirksomheder. Vi sætter en stor ære i at lave et godt stykke arbejde og skabe synlige resultater for kunderne. Vores specialdesignede løsninger til erhvervskunderne, samt staben af veluddannede erfarne medarbejdere, har givet os mulighed for at skabe et solidt fundament af kernekunder inden for dansk erhvervsliv.

ALGE-STOP APS TILBYDER FØLGENDE LØSNINGER TIL ERHVERVSKUNDER:

  • Algebehandling og mosbehandling af tage – naturligvis med virkningsgaranti.
  • Rensning og imprægnering af belægning med hele 15 ÅRS GARANTI.
  • Rensning og imprægnering af tage og facader med 10 års garanti.

Vi kommer hellere end gerne forbi din virksomhed, og giver et uforpligtende tilbud eller prøve, så har du spørgsmål til en erhvervsløsning, der passer til dit firma, er du naturligvis meget velkommen til at sende os en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ringe til os på 22 10 02 11, så får vi en uforpligtende snak om hvilken løsning, der egner sig bedst til din facade, tag eller fliser.

hent flyer tag         Hent katalog - Erhverv

Her kan du se et udpluk af de større erhvervsvirksomheder, som vi har samarbejdet med. Længere nede på siden kan du se et galleri med nogle af de opgaver vi har udført.

 

GRATIS TILBUD

Gratis Tilbud

 

TV Spot 25 rabat

Gazelle pris 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017

ALGE-STOP SPONSORERER

fliserens

Kontakt ALGE-STOP allerede i dag 
- Husk vi kører i HELE landet uden kørselstillæg!

        eller ring på    22 10 02 11