DANMARKS STØRSTE - 18 BILER

logo

logo

Landsdækkende Service &

Ingen Kørselstillæg

efterisolering

Efterisolering

Efterisoler dit loft med bæredygtig papirisolering og mindsk din varmeregning

Ønsker du at skære ned på energiforbruget i din bolig, og vil du kombinere en besparelse på varmeregningen med en grøn og miljøvenlig isolering?

Så er svaret: En efterisolering af dit loft med papiruld. Den løsning får dit hus til at holde bedre på varmen og giver et bedre og sundere indeklima for dig og din familie.

Vi tilbyder efterisolering som en grøn totalløsning, hvor vi isolerer med papirisolering af typen Climacell® fra Breinholm Gruppen. Climacell®, der er et førende mærke inden for papirisolering, er 89% baseret på genbrugsaviser. Så du efterisolerer dit loft bæredygtigt og miljøvenligt, og papirisolering kan genanvendes efter husets levetid. Læs mere om papirisolering her.

Se sammenligning af markedets tre mest solgte papirisoleringsprodukter her.

loftisolering

Efterisoleringen tjener sig hjem i faldende energiforbrug

Det går nemt og hurtigt, når vi papirisolerer dit loft. En professionel isolatør isolerer typisk et loft på en halv dag. I processen med efterisolering klarer vi alt fra tømrerarbejdet til at blæse papirisoleringen ind på loftet med en specialmaskine. Vores tømrere monterer ventilationsplader ved tagfoden og opsætter gangbroen på dit loft.

En efterisolering med papiruld er en billig og bæredygtig måde at energioptimere dit hus på. Du kan tilmed få håndværkerfradrag for arbejdet med isoleringen.

Du vil efter papirisoleringen mærke et fald i din varmeregning, og derfor tjener efterisoleringen af dit loft sig hurtigt hjem. En bedre energimærkning af dit hus er endnu et plus ved efterisolering.

Derfor skal du vælge en efterisolering af dit hus:

  • Dit varmeforbrug falder markant
  • Du oplever et bedre indeklima i dit hus
  • Din bolig stiger i værdi med bedre energimærke
  • En faldende varmeregning betaler for din investering
  • Med papirisolering energioptimerer du bæredygtigt
  • Det tager kun en halv dag

 

Papirisolering en miljøvenlig løsning

Produktionen af Climacell®, der er baseret på genbrugsaviser, kræver kun en brøkdel af energimængden under produktionen i forhold til traditionelle produkter som mineraluld, polystyrol og polyurethan, og derfor er efterisolering med papirisolering mere miljøvenlig end isolering med traditionelle isoleringsprodukter.

Efter loftisoleringen bliver dit energiforbrug formindsket, og dermed er du med til at reducere udslippet af CO2.

Kontakt os for en efterisolering af dit loft

Ønsker du en efterisolering af dit loft, eller vil du vide mere om bæredygtig papirisolering. Ring til os på 22 10 02 11 eller skriv til os.

 

GRATIS TILBUD

Gratis Tilbud

 

TV Spot 25 rabat

Gazelle pris 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017

ALGE-STOP SPONSORERER

fliserens

Kontakt ALGE-STOP allerede i dag 
- Husk vi kører i HELE landet uden kørselstillæg!

        eller ring på    22 10 02 11