DANMARKS STØRSTE - 18 BILER

logo

logo

Landsdækkende Service &

Ingen Kørselstillæg

algebehandling af tag

Algebehandling af tag

Har du brug for en skånsom algebehandling / tagrensning? Med Danmarks fugtige vejr bliver stort set alle tage angrebet af alger, lav og mos. Det viser sig på taget som grønne, sorte, gule, grå og hvide pletter, plamager – og nogle gange over hele taget. De forskellige alger og arter af mos er skadelige for dit tag. De virker som en svamp, der konstant kan lade fugt sive ned i din tagkonstruktion. Uden en algebehandling / tagrensning kan du risikere frostsprængninger, da algerne danner væskefyldte rødder i tagstene, der om vinteren fryser, udvider sig og frostspringer taget samt forskubber tagplader og tagsten. Det kan også føre til, at vand trænger ind på dit loft.

Vi anbefaler en algebehandling af taget hvert andet år for at holde det pænt og rent.

Ved en algebehandling / tagrensning bliver alle grønne alger og mos grå og gyldenbrune, hvilket viser at de er døde. Gule og grå arter af lav samt sorte og røde alger ændrer ikke farve, men er dog alligevel døde.

Algebehandling med virkningsgaranti

Vi tilbyder VIRKNINGSGARANTI. Opstår der noget grønt på taget inden for 3 uger efter at vi har udført vores algebehandling / desinficering, kommer vi og sprøjter det igen – helt uden betaling!

Algebehandlingen foregår altid nede fra jorden med en lang lanse. Dette er den bedste måde at algebehandle på, og du undgår derved også eventuelle ødelagte tagsten ved færdsel på taget. Enkelte gange kan det dog være nødvendigt at udføre arbejdet oppefra grundet højde eller særlige tagkonstruktioner.

Algebehandling – tag uden problemer

  • Med en god vedligeholdelse og algebehandling af dit tag mindsker du risikoen for store pludselige økonomiske udgifter til at afhjælpe skader på taget. Samtidig får du et pænere og sundere tag.
  • Ved algebehandling og vedligehold af dit tag undgår du at skulle skifte taget ud før tid. Det er godt for både miljøet og din økonomi.
  • Vi anvender udelukkende miljøvenlige tagrensningsmidler, der er biologisk nedbrydelige.
  • Vores desinficeringsmidler har allerede fuld effekt efter 30 minutter. Det organiske lag af alger og mos går derefter i forrådnelse, og alt efter lagets tykkelse går der fra 2 dage og op til ca. et år, før det endelige resultat ses – da det nu er nedbør og vind, der skånsomt ”fejer” det døde organiske materiale væk. Har du mos og grå lav på taget, tager det dog længere tid, og vi anbefaler her algebehandling to år i træk.

Tagrensning på 100% Miljørigtig vis

algebehandling af tag

    

ALGE-STOP suger den overskydende væske op fra tagrenderne, filtrere det af flere gange, for derefter at genbruge det.

I dag ender regnvandet fra tagrenderne ikke i rensningsanlægget, som tidligere, men i søer og vandløb.

Fordelen ved vores metode er, at du også får tømt dine tagrender (alle under 3 meters højde).

 

Vær opmærksom på, at en rensning / algebehandling af taget kræver tørvejr og forholdsvis rolige vindforhold for udførelsen.

BEMÆRK – VI HAR KUN DANSK ARBEJDSKRAFT.

Kontakt os for en algebehandling af dit tag

Vil du vide mere om algebehandling? Få et uforpligtende tilbud på algebehandling – ring til os på tlf.: 22 10 02 11 eller send os en mail via rubrikken til højre.

  • Hvorfor vælge Alge-Stop: Vi er de ældste og langt største i branchen, med 18 biler i marken…
  • Vi har langt den største knowhow gennem 11 års erfaring…
  • Alge-Stop ApS er grundlægger for rensning og imprægnering af fliser, med garanti…
  • Vi leverer Jysk arbejde, kvalitet og service, som er helt i top fra Alge-Stop…
  • Klik på vores TRUSTPILOT og se hvor tilfredse vores kunder er…
  • SKAL KVALITETEN VÆRE I TOP, ER DET ALGE-STOP…

 

GRATIS TILBUD

Gratis Tilbud

 

Mulighed for billig finansiering!
Lån op til 350.000 kr i op til 15 år
Eller op til 60.000 kr rentefrit i
max 60 måneder

Finansiering

 

Lån eksempelvis 15.000 kr. i 60 mdr. for 302 kr./md. ÅOP 8 %. Variabel debitorrente 0 %. Oprettelsesgebyr 750 kr. Adm. gebyr 39 kr./md. Total sum af ydelser 18.120 kr. Finansieringen tilbydes i samarbejde med Resurs Bank.

TV Spot 35 rabat

Gazelle pris 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017

ALGE-STOP SPONSORERER

fliserens

Kontakt ALGE-STOP allerede i dag 
- Husk vi kører i HELE landet uden kørselstillæg!

        eller ring på    22 10 02 11