DANMARKS STØRSTE - 18 BILER

logo

logo

Landsdækkende Service &

Ingen Kørselstillæg

algebehandling af tag

Algebehandling af tag

Giver alger, lav og mos dit tag et trist og usselt udseende?

Med Danmarks fugtige vejr bliver stort set alle tage angrebet af alger, lav og mos. Er dit tag angrebet af de grønne, sorte, gule, grå og hvide pletter, eller har alger, lav og mos samlet sig i store plamager på taget, har du brug for en effektiv tagrensning og algebehandling, der givet dig et rent, pænt og præsentabelt tag.

Hvorfor er algebehandling så vigtig?

Alger, lav og mos er skadeligt for dit tag. De virker som en svamp, der konstant gør det muligt for fugt at sive ned i din tagkonstruktion.

Uden tagrensning og algebehandling kan du risikere frostsprængninger, da algerne danner væskefyldte rødder i tagstene, der om vinteren fryser, udvider sig og frostspringer taget. Samtidig risikerer du, at tagplader og tagsten forskubbes, så vand trænger ind på dit loft og forårsager store og bekostelige skader.

Heldigvis kan du forebygge og oftest helt undgå problemerne, for sørger du for at rense dit tag og vedligeholde det, mindsker du risikoen for skader på taget og store økonomiske udgifter. Samtidig får du et pænere og sundere tag og forlænger tagets levetid. Det er godt for din økonomi.

Med en tagrensning og algebehandling:

  • Undgår du at fugt siver ned i tagkonstruktionen
  • Undgår du frostsprængninger i taget
  • Undgår du at tagplader og tagsten forskubbes
  • Undgår du at vand trænger ind på loftet
  • Undgår du unødvendige økonomiske udgifter
  • Får du et rent tag uden alger, lav og mos
  • Får du et pænt og præsentabelt tag
  • Forlænger du tagets levetid

before
after

Algebehandling med virkningsgaranti

Vi tilbyder VIRKNINGSGARANTI. Opstår der noget grønt på taget inden for 3 uger efter, at vi har udført vores tagrensning og algebehandling, kommer vi og sprøjter igen – naturligvis helt uden betaling.

Vil du vide mere om tagrensning og algebehandling eller have et uforpligtende tilbud? Ring til os på 22 10 02 11 eller skriv til os.

Sådan algebehandler vi dit tag

Algebehandlingen foregår altid nede fra jorden med en lang lanse. Det er den bedste måde at algebehandle på, og du undgår eventuelle ødelagte tagsten af færdsel på taget. Enkelte gange kan det dog være nødvendigt at udføre arbejdet oppefra grundet højde eller særlige tagkonstruktioner.

Vi bruger Neutralon, der er godkendt af Miljøstyrelsen. Det har allerede effekt efter 30 minutter, hvor det organiske lag af alger og mos begynder at gå i forrådnelse, og alt efter lagets tykkelse går der fra 2 dage og op til cirka et år, før det endelige resultat ses – da det nu er nedbør og vind, der skånsomt ”fejer” det døde organiske materiale væk.

Med en tagrensning og algebehandling bliver alger og mos grå og gyldenbrunt. Det viser, at de er døde. Gule og grå arter af lav samt sorte og røde alger ændrer ikke farve, men de er dog alligevel døde. Vi anbefaler en algebehandling af dit tag hvert andet år for at holde det pænt og rent.

Har du mos og grå lav på taget, må du forvente, at det tager længere tid af få et rent og pænt tag. I tilfælde med mos og grå lav anbefaler vi algebehandling to år i træk for et effektivt resultat.

Tagrensning med Neutralon

Vi anvender Neutralon, der er et danskproduceret algemiddel. Det er godkendt af Miljøstyrelsen. Samtidig suger vi den overskydende væske op fra tagrenderne, så det ikke ender i vores søer og vandløb. Vi filtrerer væsken ad flere gange, for derefter at genbruge den.

algebehandling af tag

  

En sidegevinst ved at suge den overskydende væske op fra tagrenderne er, at du får tømt alle dine tagrender i op til tre meters højde helt gratis.

Vær opmærksom på, at en tagrensning og algebehandling af taget kræver tørvejr og forholdsvis rolige vindforhold for udførelsen.

Vær opmærksom på, at en rensning / algebehandling af taget kræver tørvejr og forholdsvis rolige vindforhold for udførelsen.

Kontakt os for en algebehandling af dit tag

Vil du vide mere om tagrensning og algebehandling? Eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Ring til os på 22 10 02 11 eller skriv til os.

 

GRATIS TILBUD

Gratis Tilbud

 

TV Spot 25 rabat

Gazelle pris 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017

ALGE-STOP SPONSORERER

fliserens

Kontakt ALGE-STOP allerede i dag 
- Husk vi kører i HELE landet uden kørselstillæg!

        eller ring på    22 10 02 11